Speelformules padel

Sinds juni 2021 kunnen we padel spelen op 4 terreinen. We bieden 2 speelformules aan:

  • Pay & Play Padel
  • Jaarabonnementen Padel (en combi-abonnementen zomertennis + padel)
     

Lees hieronder meer over de 2 speelformules.

Pay & Play Padel

Wil je slechts af en toe eens padel spelen? Dan kan je via het Pay & Play principe een padelterrein huren per keer je komt spelen:

  • Prijs daluren: €30 per 1,5u per terrein.
  • Prijs piekuren: €40 per 1,5u per terrein.

Betalen doe je direct online tijdens het reserveren via het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen. 

Een terrein huren kan vanaf 7 dagen op voorhand in de daluren. In de piekuren kan je enkel last-minute (1 dag op voorhand) een terrein huren. 


Piekuren = maandag t/m donderdag vanaf 18u.
Daluren = maandag t/m donderdag voor 18u + vrijdag, zaterdag en zondag de volledige dag.


Reserveer een terrein  

Je reserveert via de website of app van Tennis Vlaanderen. Tijdens het reserveren, zal je direct online moeten betalen. Pas na geslaagde betaling is je reservatie definitief.

Jaarabonnementen Padel

Wil je regelmatig padel spelen? Dan kan je een padelabonnement nemen. Hiermee kan je gratis spelen met andere padelleden tijdens de periode van het abonnement.

Bekijk de abonnementen en prijzen ❯

​Het padelabonnement start op 1 april 2022 en loopt tot en met 31 maart 2023.

Met een abonnement kan je vanaf 9 dagen op voorhand reserveren met andere padelleden. Je kan 1 gelijktijdige reservatie maken tijdens de piekuren en een onbeperkt aantal gelijktijdige reservaties tijdens de daluren. Er moeten steeds 4 spelers op de reservatie staan. 

Het is ook mogelijk om tegen betaling een gastspeler uit te nodigen. Tijdens de piekuren kan je vanaf 1 dag (tijdelijk tijdens de opstart vanaf 7 dagen) op voorhand met een gastspeler reserveren, tijdens de daluren vanaf 7 dagen op voorhand.


Vraag een abonnement aan ❯

Let op: tot en met 28/02/2022 loopt de voorrangsperiode voor abonnees die een tennis- of padelabonnement hadden tijdens het seizoen 2022. Tijdens deze periode kunnen nieuwe leden nog geen padelabonnement aanvragen.

Combiabonnement zomertennis & jaar padel

Speel naast padel ook zomertennis en geniet van een mooie korting!

Bekijk de combi-abonnementen zomertennis + padel ❯

​Het padelabonnement start op 1 april 2022 en loopt tot en met 31 maart 2023. Het tennisabonnement start op 1 april 2022 (zodra de terreinen bespeelbaar zijn) en loopt tot en met 30 september 2022.


Vraag een abonnement aan ❯

Let op: tot en met 28/02/2022 loopt de voorrangsperiode voor abonnees die een tennis- of padelabonnement hadden tijdens het seizoen 2022. Tijdens deze periode kunnen nieuwe leden nog geen padelabonnement aanvragen.

 

* De reservatievoorwaarden zijn niet bindend. Orscamp kan dit steeds aanpassen om zo te zorgen dat iedereen voldoende speelkansen heeft.