Het winterseizoen loopt van eind september tot begin april.
Om tijdens de winter te tennissen kan je een vast uur huren, een abonnement onbeperkt spelen nemen of losse uren reserveren.

-----
Scroll naar beneden voor meer info.

Vast uur - winter

Vaste reservatie voor meerdere weken

Een vast uur is interessant als je een terrein wilt reserveren voor de volledige duur van het winterseizoen. Je terrein is gereserveerd op een vast terrein, op een vast tijdstip. Zo ben je de volledige winter zeker van je speeluur.

 Wekelijks zelfde plein op zelfde dag/uur.
 24 speelweken 

Het winterseizoen 2021/2022 loopt van zaterdag 25/09/2021 t.e.m. zondag 03/04/2022, met uitzondering van de Kerst- en Krokusvakantie.

Bekijk de tarieven ❯
Vraag na welke uren beschikbaar zijn ❯


Reserveer een vast uur
(via mail naar indoor@orscamp.be)

Onbeperkt spelen - winter

Onbeperkt spelen in de daluren

Met dit abonnement kan je onbeperkt tennissen op de vrije terreinen in de daluren, net zoals met je zomerlidmaatschap.

 Onbeperkt tennissen op de vrije terreinen
 Voordeliger dan per keer reserveren

Het abonnement is persoonlijk en dekt bij enkelspel 50% en bij dubbelspel 25% van de terreinhuur. Je kan reserveren met alle andere spelers die dit abonnement hebben. Het is ook mogelijk om een gastspeler uit te nodigen (= tennissen met spelers die geen abonnement onbeperkt spelen hebben). Voor een gast betaal je €10/uur bij enkel en €5/uur per gastspeler bij dubbel. 


195per persoon


Neem een abonnement onbeperkt spelen ❯
(via mail naar indoor@orscamp.be)

Losse uren - winter

Flexibel reserveren en online betalen per keer

Je kan een indoorterrein huren per keer je komt spelen. Je kan gemakkelijk online een terrein reserveren en betalen via het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen.

✓ Flexibel reserveren per keer
✓ Eenvoudig online reserveren en betalen via Tennis Vlaanderen


20per uur per terrein


Reserveer een los uur ❯

Verwarming op hogere temperatuur is in de daluren pas verzekerd vanaf 3 bezette terreinen op een bepaald uur. Bij een mindere bezetting in de daluren zal de temperatuur omwille van rendabiliteitsredenen op een lagere maar wel nog aangename temperatuur staan. Tijdens de piekuren zal er normale verwarming zijn. Daluren = weekdagen voor 18u30, weekenddagen na 13u30.