Het zomerseizoen loopt van begin april (zodra de terreinen bespeelbaar zijn) tot eind september. Om tijdens het zomerseizoen te kunnen tennissen moet je zomerlid zijn van T.C. Orscamp. Als zomerlid kan je onbeperkt tennissen op 6 outdoor- en 6 indoorterreinen.

-----

Wil je in de zomer tennissen? Sluit je aan bij T.C. Orscamp
Of scroll naar beneden voor meer info.

Lid bij T.C. Orscamp - zomer

 Onbeperkt spelen op de 6 buitenterreinen
✓ Onbeperkt spelen op de 6 indoorterreinen in de Tiger Balm Indoor
✓ Verlichting inbegrepen
 Online reserveren via reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen
 Aansluiting bij Tennis Vlaanderen, incl. verzekering tegen sportongevallen
 Deelname mogelijk aan tornooien en interclub
 Mogelijkheid om niet-leden (gastspelers) uit te nodigen tegen betaling
 Voorrang op een vrijgekomen vast uur tijdens het winterseizoen


SLUIT JE AAN BIJ T.C. ORSCAMP > 
Scroll naar beneden om de tarieven te bekijken. 

De aanvraag verloopt via de website van Tennis Vlaanderen. Doorloop alle stappen.

  • Na goedkeuring van je aanvraag, ontvang je via mail een overschrijving. Gelieve te betalen met de gestructureerde mededeling op rekening BE84 0011 3833 0059 van Orscamp cvba.
  • Na de verwerking van de betaling, ontvang je een mail ter bevestiging van je lidmaatschap. Vanaf dan ben je officieel aangesloten en kan je een terrein reserveren om te komen tennissen.

Let op: je dient steeds een aanvraag in te dienen via de website van Tennis Vlaanderen en te betalen via de gestructureerde mededeling. Als je alleen overschrijft hebben we onvoldoende info om je aan te sluiten. 


Heb je vragen? Neem contact op met ons via secretariaat@orscamp.be

Tarieven zomerlid tennis 2021

De tarieven om zomerlid te worden bij T.C. Orscamp zijn leeftijdsgebonden. Naast deze tarieven bieden we ook een gezinsabonnement aan voor spelers die op hetzelfde adres wonen. 

Spelers die voor 1 februari (1 april in 2021 omwille van de coronacrisis) aansluiten, betalen een goedkoper tarief dan spelers die vanaf 1 februari (1 april) aansluiten. Sluit je dus tijdig aan!

Bekijk de tarieven 


SLUIT JE AAN BIJ T.C. ORSCAMP 

Aankoop aandeel Orscamp cvba als lid

Omwille van de coronacrisis dien je pas vanaf het 3e jaar lidmaatschap een aandeel aan te kopen (ipv het 2e jaar).

Vanaf het 3e jaar lidmaatschap én leeftijd van 23 jaar, dien je een aandeel aan te kopen. Het bedrag van het aandeel (€150) schrijf je over op BE84 0011 3833 0059 met de mededeling “Aandeel + naam”. Je wordt dan vennoot van de cvba Orscamp.

Vrijstelling: Een nieuw lid heeft recht op 2 introductiejaren en dient de eerste 2 jaar lidmaatschap enkel het lidgeld te betalen. Een lid jonger dan 23 jaar hoeft geen aandeel te kopen (ongeacht het aantal seizoen dat hij of zij reeds lid is) .


Van zodra een aandeel 5 jaar oud is, kan je een aanvraag indienen om ze terug te laten betalen, met uitzondering van 1 aandeel per gezin (het ijzeren aandeel). Per gezin, wonend op hetzelfde adres, moet steeds 1 aandeel in het bezit zijn van een gezinslid. Ook als je beslist om je niet meer aan te sluiten, kan je een aanvraag indienen om het aandeel terug te laten betalen.